У м. Караганда на базі Карагандинської академії МВС Республіки Казахстан ім. Б. Бейсенова відбулася міжнародна науково-практична конференція, присвячена 30-річчю незалежності Республіки Казахстан «Актуальні питання сучасної науки» у режимі онлайн. У роботі конференції взяли участь 96 учасників з різних країн світу.

Харківський національний університет внутрішніх справ на цьому науковому заході представив доцент кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Віктор Лазарєв, який виступив на конференції із доповіддю «Особливості використання юридичної термінології у сучасному світі». Доповідь викликала жваву дискусію стосовно особливостей використання юридичної термінології на пострадянському просторі та у країнах Західної Європи, що підтверджує актуальність обраного напряму дослідження.

Підбиваючи підсумок роботи конференції, організатори висловили вдячність представнику Харківського національного університету внутрішніх справ за активну участь у роботі конференції та висловили побажання у подальшому співпрацювати з навчальним закладом.

ВЗГ ХНУВС