Події Революції Гідності 2013–2014 рр. є ключовим етапом відновлення незалежності та побудови Української Держави. Розпочата молоддю та підтримана усім народом, ця революція визначила подальший напрямок розвитку України – до свободи, правди і справедливості, до європейських демократичних та гуманістичних цінностей.

Позачергове засідання наукового гуртка кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 було присвячено вшануванню пам’яті подій Революції Гідності. У заході взяли участь курсанти 1 та 2 курсів факультетів № 1 і № 2, науково-педагогічний склад кафедри.

Із доповіддю виступила курсантка 2 курсу факультету № 2 Яна Телуха. Вона проаналізувала причини, що безпосередньо привели до початку Євромайдану та визначила найбільш важливі події його початкового етапу у листопаді–грудні 2013 р.. Учасники заходу обговорили доповідь. Модераторами засідання виступили завідувач кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Ігор Логвиненко та керівник кафедрального наукового гуртку Геннадій Дедурін.

ВЗГ ХНУВС