Голова Школи наукового лідерства факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Найда взяв участь у міжнародному семінарі "Activism in the digital era and impact of digital innovation", який відбувся у рамках міжнародної програми «Розширення прав і можливостей молодих лідерів під час пандемії», що реалізується за підтримки Німецького фонду Маршалла.

Програма має на меті надихнути молодих активістів з Грузії, Молдови та України здійснювати колективні дії задля вирішення загальних проблем та побудови більш стійкого суспільства після пандемії COVID-19.

Спікером виступив Артур Гурау – засновник Rockit, всесвітньо відомої конференції, присвяченої інноваціям для Молдови. Останній і найважливіший проєкт, започаткований Артуром Гурау, присвячений амбітній меті – демократизації виборів.

Під час семінару були розглянуті питання ролі діджиталізації у суспільних перетвореннях і просуванні демократії, форм і напрямків реалізації діджиталізації на рівні громадських організацій та державних органів.

ВЗГ ХНУВС