Представники ХНУВС – доцентка кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 Марина Калашник, інспекторка факультету № 3 Дар’я Балаш та методист факультету № 6 Олександр Шульгін провели профорієнтаційну зустріч з учнями старших класів Харківської загальноосвітньої школи I−III ступенів № 57.

Представники факультетів університету поспілкувалися з керівництвом школи та уклали договір про співпрацю. Під час зустрічі учням випускних класів розповіли про історію університету, особливості освітнього процесу, про перспективи працевлаштування за отриманою у ХНУВС освітою, про можливості реалізації своїх наукових, творчих та спортивних здібностей під час навчання.

Майбутнім абітурієнтам була цікава інформація про діяльність підготовчих курсів, військової кафедри, про роботу наукових гуртків, гуртків художньої самодіяльності, спортивних секцій. Школярів ознайомили з формами навчання та перевагами отримання вищої освіти у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Особливу увагу було приділено перспективам навчання на факультетах № 3 та № 6.

Також учням продемонстрували спеціальні засоби захисту, що використовують поліцейські, ознайомили з роботою експерта-криміналіста. Старшокласники прослухали лекцію щодо правил поведінки в екстремальних умовах та отримали поради, як захистити себе у випадку нападу.

Керівництво школи отримало інформативні матеріали з актуальною інформацією про Харківський поліцейський виш.

ВЗГ ХНУВС