Помічниця ректора з гендерних питань Харківського національного університету внутрішніх справ кандидатка юридичних наук, доцентка Оксана Цукан та відповідальна за гендерні питання у Кременчуцькому льотному коледжі ХНУВС кандидатка економічних наук Марина Петченко взяли участь в онлайн-воркшопі «Жінки у сфері інтелектуальної власності», що був організований Державним підприємством «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) у співпраці з Міністерством економіки України.

Захід зібрав разом жінок із різних секторів бізнесу, освітніх та наукових шкіл, сфери інтелектуальної власності (ІВ) з метою підвищення обізнаності про внесок жінок в розвиток сфери ІВ, а також заохочення до використання ІВ в інноваційній і творчій діяльності.

Коло спікерів заходу не обмежилося лише представниками Всесвітньої організації інтелектуальної власності, також виступили міжнародні та національні експерти. Особливий акцент зроблено навичкам, необхідним для ефективного лідерства, прикладам особистого успішного досвіду в сфері ІВ.

ВЗГ ХНУВС