Старшая викладачка кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Каріна Салаєва провела профорієнтаційний захід з учнями випускного класу Безлюдівського юридичного ліцею імені І. Я. Підкопая Харківської районної ради Харківської області.

Школярі дізналися про умови та порядок вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ, про структуру вишу, специфіку підготовки курсантів, студентів і слухачів за різними спеціальностями та формами навчання. Представники університету наголосили на впровадженні університетом у навчальний процес новітніх сучасних технологійі, можливості одержання вищої освіти за заочною формою навчання з елементами дистанційного навчання.

Учнів ознайомили з роботою підготовчих курсів для абітурієнтів, якузабезпечує факультет № 6. Також Каріна Салаєва поширила матеріали у друкованому вигляді про університет й про перевагинавчання у ньому, а також про порядок вступу до вишу.

Заступник директора ліцею Олена Камєліна висловила вдячність керівництву університету за тісну співпрацю між закладами освіти та наголосила на необхідності продовження роботи з організації та проведення профорієнтаційних заходів серед учнів.

ВЗГ ХНУВС