Доцентом кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ кандидатом юридичних наук, доцентом, підполковником поліції Оленою Чорноус для курсантів навчальних груп 301-302 проведено бінарні заняття з навчальної дисципліни «Трудове право» за темами «Особливості роботи та режиму поліцейських патрульної поліції» та «Взаємодія поліції з населенням».

У заняттях взяли участь: інспектор взводу № 2 роти № 2 батальйону Управління патрульної поліції в Полтавській області Департаменту патрульної поліції старший лейтенант поліції Дарина Турник; інспектор взводу № 1 роти № 4 батальйону № 4 Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції лейтенант поліції Анастасія Куст.

Заняття відбулись у формі жвавої дискусії. Поліцейські поділилися з курсантами досвідом практичної роботи, звернули їхню увагу на тактику спілкування з громадянами, особливості роботи з документами, роботу та режим поліцейських патрульної поліції, розслідування дорожньо-транспортних пригод, злочинів проти власності, сімейного насилля та наркозлочинності. Обговорювалися також питання взаємодії підрозділів. Поліцейські наголосили, що наявність відповідного рівня знань із трудового права відіграє важливу роль у службовій діяльності.

 

ВЗГ ХНУВС