Представники ГУ ДПС у Харківській області провели онлайн бінарне заняття на тему «Сучасні новели у податковій сфері». Серед учасників заходу – здобувачі освіти Харківського національного університету внутрішніх справ та  науково-педагогічні працівники кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6: завідувачка кафедри доктор юридичних наук, професор Ольга Гетманець, доктор юридичних наук, доцент Юлія Кириченко, доценти Ірина Василько, Ірина Сядриста, Валенина Жорнокуй, Євгенія Ананьєва, Дар’я Коробцова, старший викладач Артем Добровінський та ін.

Із доповідями виступили: заступник начальника управління-начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та опрацювання податкових ризиків управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Харківській області В’ячеслав Даценко, начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу ГУДПС у Харківській області Аліна Мухамеджанова, заступник начальника управління–начальник відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Харківській області Тетяна Шинкарьова.

Розглядалися питання податкової знижки, у тому числі на навчання, порядок та умови проходження конкурсу на заміщення вакантних посад у ГУ ДПС, а також було презентовано освітній проєкт ГУ ДПС у Харківській області «Tax school Kharkiv» – курси податкової грамотності , що діє вже з 1 вересня поточного року.

Отримана під час лекції інформація буде використана в навчальному процесі як студентами, так і  науково-педагогічними працівниками вишу.

ВЗГ ХНУВС