Начальник відділу управління з підтримання льотної придатності Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Павло Карєлін та інженер з технічного обслуговування ремонту та діагностики авіаційної техніки цеху обслуговування авіатехніки авіаційно-технічної бази Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Деркач в рамках виконання контракту щодо поставки 55 гелікоптерів для органів системи Міністерства внутрішніх справ України, пройшли навчання у компанії «Airbus Helicopters» м. Маріньян (Франція) на тренувальних сесіях авіоніків гелікоптера типу Н225 на курсі «Modules for avionic instructors».

Навчання проходило з використанням сучасної матеріально-технічної бази та засобів навчання для підготовки викладачів-інструкторів з числа персоналу з технічного обслуговування повітряних суден. Велику увагу було приділено основним аспектам складання плану процесу навчання, визначенню цілей та етапів розробки педагогічного продукту.

Представники Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ успішно пройшли навчання та отримали сертифікати.

КЛК ХНУВС