У рамках проведення Тижня української мови та літератури, у День української писемності та мови, відбулася зустріч курсантів і студентів Кременчуцького льотного коледжу із представниками Спілки літераторів «Славутич» Іриною Чередник, Іриною Залюбовською та Оксаною Самохліб.

Молодь познайомили зі поетичною збіркою «Дванадцять відтінків осені». Поетеси прочитали свої твори, зокрема, Ірина Чередник представила свої вірші «Улюблена осінь», «Осінній дощ», «Прощальний бал», Ірина Залюбовська продекламувала поезії «Третя осінь», «Осіннє позитивне», «Поєдинок», Оксана Самохліб – «Осінні грози», «Осінь і сліпий маляр», «Туманний ранок». Гості подарували студентам, курсантам і викладачам філологічних дисциплін свої поетичні збірки у тому числі й «Дванадцять відтінків осені».

Студенти та курсанти під музику Шопена також переглянули відеозамальовки про осінні краєвиди, підготовлені інспекторкою відділення загальноосвітньої підготовки Інессою Іваніщак.

Такі заходи формують у здобувачів освіти естетичний смак, виховують любов до поетичного слова, розвивають та збагачують внутрішній світ.

КЛК ХНУВС