10 листопада 2021 року о 09.00 на базі платформи Google Meet в режимі онлайн відбудеться лекція за темою «Сучасні новели у податковій сфері». Запрошуємо усіх бажаючих до участі у лекції! Реєстрація та перегляд лекції за посиланням: https://meet.google.com/bwk-wdck-tza

Кафедра правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ для покращення освітнього процесу залучає досвідчених працівників ГУ ДПС у Харківській області до проведення лекцій зі студентами з актуальних тем, адже практичний досвід роботи фахівців податкової служби є надзвичайно корисним як для здобувачів вищої освіти, так і для науково-педагогічних працівників факультету № 6.

Державна податкова служба України, здійснюючи оподаткування на засадах загальності оподаткування, рівності усіх платників перед законом, соціальної справедливості, забезпечує однаковий підхід та умови до всіх платників податків незалежно від соціальної, расової, національної, релігійної приналежності, форми власності юридичної особи, громадянства фізичної особи, місця походження капіталу.