Доцент кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Володимир Стреляний зустрівся із керівницею відділу освіти, культури, молоді та спорту Солоницівської селищної ради Яною Грицай.

Під час профорієнтаційного заходу представник кафедри роз’яснив умови і порядок вступу до вишу у 2022 році та надав профорієнтаційні матеріали про Харківський національний університет внутрішніх справ, які буде розповсюджено в загальноосвітніх школах Солоницівської громади. Володимир Стреляний звернув увагу на підготовку бакалаврів за скороченою програмою на основі ступеня вищої освіти «молодший бакалавр» за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Кібербезпека», що здійснюється на факультеті № 6.

Також розповів про потужний науково-педагогічний потенціал ХНУВС, про сучасну матеріально-технічну базу вишу та роботу чисельних спортивний секцій, гуртків художньої самодіяльності, прикладного мистецтва тощо.

ВЗГ ХНУВС