Представниці Харківського національного університету внутрішніх справ: начальниця відділу міжнародного співробітництва Олена Устименко та ад’юнкт відділу організації освітньо-наукової підготовки Анастасія Вуйма пройшли курс «English for law enforcement officials II» на освітній онлайн-платформі LEEd CEPOL.

Курсом було передбачено такі форми діяльності: читання, аудіювання, говоріння та письмо, а також щотижневі онлайн-сесії під час яких відбувалося спілкування з визначеної тематики з викладачем-носієм англійської мови та практичні заняття з викладачами, присвячені вивченню та засвоєнню теоретичних знань з англійської граматики. Кожного тижня учасники курсу складали тест з метою перевірки засвоєння отриманих знань.

За період курсу учасниці засвоїли спеціальну поліцейську термінологію з наступних тем: «English Police Station, Equipment and Officers», «Money Laundering», «Cybercrime», «Europol and Investigation Teams», «Schengen», «Counter Terrorism», «EU Policy Cycle», «Immigration» та виконали низку вправ із читання, аудіювання та говоріння.

Під час завершення онлайн-курсу (тривалість 125 год.) учасниці склали фінальний тест та за його результатами отримали відповідні сертифікати.

ВЗГ ХНУВС