Першокурсники факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у Конкурсі учнівських і студентських творів-есе з психології, до якого запрошувалися учні 9-11 класів, які навчаються у спеціалізованих професійних закладах освіти, студенти медичних коледжів та студенти 1-2 курсів закладів вищої освіти.

Конкурс відбувся в рамках V Міжрегіональної науково-практичної конференції «Харківський осінній марафон психотехнологій» на базі кафедри психології Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.

Есе курсанта Максима Сухоносова «За і проти Інтернету у психологічному житті сучасної людини» відзначено Дипломом І ступеня, наукова керівниця – доцентка кафедри педагогіки та психології Вікторія Доценко.

Есе курсантки Ольги Корнієнко «Людина – приклад для наслідування» відзначено Дипломом ІІ ступеня, наукова керівниця – доцентка кафедри педагогіки та психології Вікторія Доценко.

Есе курсантки Божени Коваленко «Шляхи звільнення від невпевненості» відзначено Дипломом ІІІ ступеня, наукова керівниця – доцентка кафедри педагогіки та психології Вікторія Доценко.

Вітаємо наших майбутніх психологів ювенальної превенції з перемогою!

ВЗГ ХНУВС