Відбулося чергове засідання наукового гуртка кафедри соціальних та економічних дисциплін факультету № 2 на тему «Українські трансформації: специфіка та тенденції». Головний акцент у порядку денному було зроблено на трансформаційних процесах, що відбуваються в українському суспільстві і тягнуть за собою цілу низку наслідків – від соціальної структурної диференціації до трансформації соціально-політичної, економічної та культурної свідомості окремих громадян, соціальних груп та суспільства в цілому.

Члени наукового гуртка взяли активну участь в обговоренні доповідей курсантів: Анастасії Батюх на тему «Проблеми розвитку сільської місцевості та зайнятості мешканців», Вікторії Любинської на тему «Впровадження нових стандартів у роботу поліції».

Під час засідання наукового гуртка відбувся виступ доцентки кафедри Наталії Бобро, яка звернула увагу присутніх на необхідності неухильного дотримання принципів академічної доброчесності і повазі до авторського права та інтелектуальної власності, а також ознайомила членів наукового гуртка освіти з науковими конкурсами та конференціями.

ВЗГ ХНУВС