Голова Школи наукового лідерства факультету № 1 ХНУВС Віталій Найда посів ІІ місце у VII всеукраїнському конкурсі наукових статей «Мистецтво жити разом» на тему «Роль організацій громадянського суспільства у запобіганні розбрату та виникненню конфліктів». Захід був проведений Міжнародним культурним центром «Сяйво» за сприяння ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Урочисте нагородження переможців конкурсу відбулося у міжнародному культурному центрі «Сяйво» в очно-дистанційному форматі, до якого долучилися посол України в Туреччині Ігор Турянський, голова міжнародного культурного центру «Сяйво» Володимир Сергійчук і заступник директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Юрій Сафонов.

Переможцями конкурсу стали бакалаври, магістри та аспіранти державних і приватних закладів вищої освіти України, які підготували конкурсні роботи за такими науковими напрямками, як історія, релігія, культура, мова, суспільно-політичне та правове життя.

Роботи фіналістів конкурсу будуть опубліковані у міжнародному науковому збірнику, що відповідає європейським академічним стандартам.

ВЗГ ХНУВС