Харківський національний університет внутрішніх справ став учасником Першої щорічної науково-освітньої виставки «Публічне управління XXІ», приуроченої до Всесвітнього дня науки. Виставку було організовано на базі Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Мета виставки та науково-практичної конференції за міжнародною участю, яка відбулася в рамках запланованої програми, – презентація розробок та можливостей у галузі державного управління, налагодження конструктивної взаємодії з надавачами суспільних послуг, сприяння формуванню і реалізації інноваційних наукових і освітніх проектів, поглиблення європейської інтеграції та співробітництва у сфері публічного управління. Харківський національний університет внутрішніх справ був представлений книжковою експозицією «Сучасний відомчий ВНЗ: шляхи вдосконалення підготовки кадрів». Вона нараховувала понад 200 наукових та навчальних видань, які представляли собою доробок провідних та молодих учених нашого університету в підготовку кадрів для органів внутрішніх справ України.

Під час роботи конференцій та круглих столів, які відбувалися в рамках виставки, обговорювалося широке коло проблем, пов’язаних із реформуванням системи вищої освіти, підготовкою управлінських кадрів вищої кваліфікації, підвищенням кваліфікації публічних службовців, участю у конкурсно-грантовій діяльності, впровадженням інформаційних технологій навчання, підготовкою фахівців у сфері державного управління та за суміжними спеціальностями. Розглядалися й питання щодо залучення вітчизняних та закордонних перспективних проектів.

Участь Харківського національного університету внутрішніх справ у заході була відзначена сертифікатом, а монографія ректора університету Сергія Гусарова «Законотворчість і законодавчий процес в Україні» отримала диплом.

 

ВЗГ ХНУВС