Для студентів факультету № 6 доцентом кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Миколою Голубом спільно з заступником начальника відділу дільничних офіцерів поліції Управління превентивної діяльності ГУ НП в Харківській області підполковником поліції Сергієм Ізотовим, а також дільничним офіцером громади старшим лейтенантом поліції Андрієм Шаповаловим проведено лекційне бінарне заняття на тему «Організація діяльності служби дільничних офіцерів поліції. Проєкт “Поліцейський офіцер громади”».

Сергій Ізотов розповів про основні завдання, функції, правове регулювання, організацію та планування роботи дільничних офіцерів поліції, значення цієї служби у забезпеченні публічного порядку та безпеки на закріпленій території.

Андрій Шаповалов довів до відома студентів особливості діяльності дільничних офіцерів поліції у сільській місцевості, основні положення проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Залучення практичних працівників Управління превентивної діяльності ГУНП України в Харківській області підвищує актуальність навчального процесу, наповнює його практичним змістом, що позитивно сприймається студентами.

ХНУВС