На кафедрі адміністративного права та процесу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося перше у 2021/2022 навчальному році засідання наукового гуртка.

Відкрила засідання завідувачка кафедри, докторка юридичних наук, професорка Олена Салманова, яка у вступному слові наголосила на важливості науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти за профілем кафедри, окреслила основні напрямки наукової діяльності кафедри адміністративного права та процесу, відзначила актуальні наукові проблеми, що розробляються науково-педагогічним складом кафедри за участі курсантів, слухачів магістратури усіх факультетів ХНУВС.

У свою чергу керівник наукового гуртка, професор кафедри, доктор юридичних наук, доцент Володимир Чумак ознайомив членів наукового гуртка з Положеннями про науковий гурток та про наукове товариство студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених університету. Окрему увагу він звернув на перспективи участі курсантів і слухачів магістратури у наукових заходах університету, інших закладів вищої освіти (науково-практичних конференціях, семінарах, круглих столах), а також у конкурсі наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ЗВО, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України, конкурсах МОН України. На завершення засідання члени наукового гуртка обговорили питання стосовно порядку підготовки та оформлення наукових доповідей і статей за обраною тематикою наукових досліджень відповідно до плану роботи наукового гуртка на 2021-2022 н.р.

ВЗГ ХНУВС