Психолог відділу соціально-виховної та психологічної роботи Державної установи «Харківська виправна колонія № 43» старший лейтенант внутрішньої служби Сергій Бойко провів бінарні заняття для студентів-психологів четвертого курсу Харківського національного університету внутрішніх справ у межах дисципліни «Невербальна психодіагностика» на тему «Візуальна психодіагностика кримінальних ознак особистості».

Під час зустрічі студенти-психологи дізнались, як за невербальними ознаками в процесі психологічного спостереження за людиною визначити кримінальне минуле особистості. Психолог пенітенціарної служби розповів про кримінальну субкультуру, про особливості невербальної мови у виправних установах. На матеріалі документальної кінострічки про соціальну адаптацію ув’язнених «Народжений померти» здобувачі вищої освіти навчились складати психологічні портрети кримінальних осіб.

Заняття було надзвичайно корисним і цікавим, студенти висловили побажання й надалі проводити такі зустрічі з фахівцями-практиками.

ВЗГ ХНУВС