Завідувача кафедри соціології та психології, доктора психологічних наук, професора Олену Євдокімову нагороджено відзнакою Командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Павлюка «За звитягу та вірність» за активне сприяння виконанню завдань в районі проведення операцiї Об'єднаних сил з відciчi та стримування збройної агресії Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей. Нагороду вручив заступник командувача Об'єднаних сил з морально-психологічного забезпечення полковник Збройних сил України Євген Коваленко.

Вже другий рік поспіль триває плідна співпраця науковців кафедри соціології та психології факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ із психологами сектору морально-психологічного забезпечення командування Об’єднаних сил. У колі уваги дослідників – питання профілактики та попередження правопорушень серед військовослужбовців. Вивчаються такі феномени, як правовий нігілізм, правовий інфантилізм, правовий цинізм тощо.

Заплановано подальші сумісні заходи, спрямовані на зміцнення бойової дисципліни та підвищення правосвідомості військовослужбовців.

 

ВЗГ ХНУВС