У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулося закриття табірного збору. Першокурсників привітав начальник табірного збору проректор Сергій Бортник.

Звертаючись до молоді, він зазначив, що табірний збір – один із складних і надзвичайно важливих етапів для кожного, хто вирішив стати правоохоронцем. Від імені ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка він привітав першокурсників із завершенням табірного збору: «Ректор і ректорат університету створюють всі необхідні умови для того, щоб ви стали професіоналами обраної справи. Професія правоохоронця не з легких, потрібно багато працювати над собою і добре вчитися. Саме так можна стати хорошими фахівцями, справжніми професіоналами. Усе в ваших руках. Будьте старанними, наполегливими, дисциплінованими, опановуйте нові знання, займайтеся спортом і все у вас вийде.

Упевнений, що в цьому строю стоять майбутні міністри, керівники поліцейських підрозділів. Будьте впевненими у собі, робіть усе необхідне, щоб досягти поставленої мети!

Особлива подяка від ректора батькам за те, що підтримали дітей у їх професійному виборі – стати правоохоронцями. Захищати права і свободи громадян – це почесна професія. Нехай вам, шановні першокурсники, щастить на цьому  шляху! Служіть і захищайте! Слава Україні!».

ВЗГ ХНУВС