Для студентів першого курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ у рамках вивчення дисципліни «Вступ до правових досліджень» було проведено практичне заняття у центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) у місті Суми.

З майбутніми юристами поділилися професійними знаннями і практичним досвідом начальник ЦНАП у м. Суми Алла Стрижова та керівники структурних підрозділів. Студентів ознайомили з основними напрямами роботи ЦНАП, досягненнями, перспективами та планами на майбутнє, провели екскурсію залами та кабінетами, де ведеться прийом громадян, а також приміщеннями бек-офісу, де здійснюється аналіз та опрацювання документів, занесення інформації до різноманітних реєстрів тощо.

Під час візиту студенти мали змогу випробувати свої сили і знання у ролі адміністраторів, безпосередньо долучившись до процесу прийому громадян.

Наприкінці зустрічі студенти та професор кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Надія Демиденко подякували  співробітникам ЦНАП за отримані знання і навички.

Сумська філія ХНУВС