Працівники кафедри соціології та психології факультету № 6 ХНУВС проводять профорієнтаційні заходи у загальноосвітніх закладах Харкова. Старша викладачка кафедри Наталя Алексєєнко провела профорієнтаційну роботу в ліцеї «Правоохоронець» та розповіла ліцеїстам про умови вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ, про специфіку підготовки курсантів і студентів за різними спеціальностями та формами навчання, про рівні вищої освіти, форми навчання та спеціалізації, про роботу військової кафедри.

Доцент кафедри Юрій Александров провів зустріч із заступницею голови адміністрації Шевченківського району м. Харкова з соціальних та гуманітарних питань Мариною Борисенко та головою ради ветеранів Олексієм Шоковим, на якій були узгодженні питання щодо профілактичної та профорієнтаційної роботи у навчальних закладах Шевченківського району.

Старша викладачка кафедри Надія Чепелева зустрілася із заступницею директора з виховної роботи Ольгою Білецькою, класними керівниками Іриною Погоріло і Марією Ляшенко та майбутніми випускниками Харківської гімназії № 6. Вона розповіла про університет та спеціальності, за якими готують фахівців, про порядок та умови вступу до вишу, про підготовчі курси, діяльність юридичної клініки.

ВЗГ ХНУВС