Завідувач кафедри конституційного та міжнародного права факультету № 4 Микола Марчук провів профорієнтаційну роботу у навчальних закладах І–ІІ рівня акредитації міста Полтава.

Представник університету зустрівся із учнями, студентами та керівництвом таких навчальних закладів, як Полтавський політехнічний коледж, Полтавський технікум харчових технологій, Полтавський нафтовий геологорозвідувальний технікум, Аграрно-економічний коледж, Полтавський кооперативний технікум, Полтавський будівельний технікум, Полтавське музичне училище ім. М. В. Лисенка, Полтавський комерційний технікум, Полтавський базовий медичний коледж, Аграрний коледж управління і права, а також з учнями Полтавської гімназії № 33.

Під час зустрічей Микола Марчук розповів про матеріально-технічну базу університету, особливості навчання та проживання в університеті, про спортивні секції та гуртки художньої самодіяльності, в яких займаються курсанти і студенти.

Окремо він роз'яснив особливості вступної компанії у 2016 році, розповів про правила та умови вступу до університету осіб, які зараз здобувають освіту ступеня «молодший бакалавр», а в подальшому бажають здобути вищу освіту ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Право».

 

ВЗГ ХНУВС