У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися заходи до Дня знань. Урочистості розпочалися виконанням Державного Гімну України та вшануванням хвилиною мовчання пам'ять тих, хто пожертвував своїм життям в ім’я світлого майбутнього України.

Директор Сумської філії ХНУВС доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Сергій Лукаш передав привітання колективу від Міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, зачитавши поздоровлення, що надійшло на адресу закладу освіти, та зазначив: «Найціннішим надбанням народу є освіта та знання, які визначають його потенціал та розвиток на десятиліття вперед, Тож навчайтеся,  набирайтеся досвіду, опановуйте обрану професію, яка стане справою всього вашого життя, запорукою успіху і вагомих життєвих та професійних здобутків».

Під час урочистостей Сергій Лукаш вручив відомчу відзнаку – нагрудний знак «За відзнаку в службі» директору Сумського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Сумської філії ХНУВС капітану поліції Олександру Мінченку.

Привітали  колектив викладачів та здобувачів вищої освіти заступник начальника ГУНП в Сумській області полковник поліції Сергій Зюбаненко та начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Сумській області полковник поліції Ігор Поладич. Вони зазначили, що Сумська філія ХНУВС у своїй діяльності орієнтована на надання високого рівня професійних знань у галузі права та правоохоронної діяльності на Сумщині.

Протоієрей Андрій Храму Святих Новомучеників та Слобожанських Сповідників благословив курсантську та студентську молодь на успіхи у навчанні.

Директор філії разом із гостями вручили першокурсникам символічні атрибути «Ключ до Знань» та «Залікову книжку».

Святковий настрій подарували присутнім учасники художньої самодіяльності: вокальний ансамбль «Дивоцвіт», солісти студії сучасної пісні Тетяна Бикова та Річард Петренко та хореографічний колектив курсанток «Шарм». Студенти 1 курсу підготували тематичний флешмоб.

Сумська філія ХНУВС