29 серпня 2021 року з нагоди відзначення Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України на Алеї Слави у м.Суми, біля меморіального каменю, закладеного на честь загиблих воїнів-земляків, відбулися  поминальна Літія та покладання квітів до пам’ятного знаку Героям України та могил загиблих у зоні АТО/ООС.

У заході взяли участь курсанти 2 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, які разом із провідним фахівцем майором поліції Сергієм Товстухою вшанували пам'ять тих, хто загинув в боротьбі за вільну й суверенну державу – бійців АТО/ООС. Також вони  поклали квіти до могили Олександра Ткаченка – майора міліції, учасника бойових дій в АТО, який загинув 11 липня 2014 року на території м. Сіверськ Донецької області під час виконання бойових завдань.

Цього ж дня курсанти вшанували пам'ять та поклали квіти до пам’ятника загиблим працівникам органів внутрішніх справ, які віддали своє життя, виконуючи службовий обов’язок.

Сумська філія ХНУВС