18 вересня 2021 року у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться «Ніч науки у Харкові 2021». Заступник начальника навчально-методичного відділу майор поліції Сергій Марчишин та заступник начальника відділу організації наукової діяльності та захисту інтелектуальної власності – завідувач відділення організації наукової роботи Людмила Кацалап взяли участь в організаційній нараді Харківської міської ради щодо проведення заходу «Ніч науки в Харкові 2021». Нарада відбулася за участі директора Департаменту по взаємодії з міжнародними агенціями та фінансовими установами Ольги Дем’яненко.

«Ніч науки в Харкові» проводиться з 2013 року і Харківський національний університет внутрішніх справ з перших днів є його активним учасником. Цього року до акції приєдналися 16 закладів вищої освіти міста Харкова.

Під час заходу гості університету отримають інформацію про університет, зустрінуться з керівництвом закладу вищої освіти, ознайомляться з матеріально-технічною базою вишу – відвідають кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки, вогневої підготовки, тактичне містечко, спортивні зали та спортивні майданчики, спеціалізовані аудиторії та полігони, оглянуть виставку зброї та ін.  

ВЗГ ХНУВС