Студенти 2 та 3 курсів факультету № 6 ХНУВС взяли участь у міжнародній зустрічі майбутніх правників, яка відбулась у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях, організатором якої є міжнародна організація для судентів-юристів ELSA.

Студенти спілкувались із стажерами програми STEP, які навчаються в університетах Франції, Англії й Грузії та проходили стажування в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях.

Учасники зустрічі обговорювали форми набуття практичного досвіду під час навчання, переваги професійної спеціалізації, ділилися особливостями походження юридичної практики, наголосили на важливості отримання правової допомоги вразливими верствами населення. Також студенти ділилися своїми професійними планами на майбутнє та обмінювалися думками щодо необхідних навичок та знань для успішної професійної діяльності. Учасники зустрічі відвідали університет, ознайомилися з його матеріально-технічною базою і домовилися проводити такі зустрічі в майбутньому та обмінюватися корисною інформацією.

ВЗГ ХНУВС