Помічник ректора  Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Московець і завідувач підготовчого відділення університету Євген Руднєв відвідали  Дніпропетровський транспортно-економічний коледж, де провели профорієнтаційну роботу серед студентів випускних курсів.  

У Дніпропетровському транспортно-економічному коледжі готуються отримати дипломи 327 майбутніх випускників, які навчаються на юридичному, економічному, механічному відділеннях та відділенні комп’ютерних технологій і зв’язку.

У ході проведення профорієнтаційного заходу був продемонстрований рекламний фільм про університет. Валерій Московець та Євген Руднєв розповіли про структуру навчального закладу, специфіку підготовки студентів і слухачів за різними спеціальностями та формами навчання. Вони звернули увагу майбутніх випускників на те, що після закінчення коледжу за два роки молоді люди можуть здобути освітній ступень «бакалавр» за спеціальністю «Право», а працівники коледжу за цією ж спеціальністю можуть за один рік здобути освітній ступень «спеціаліст».

Також представники університету розповіли про роботу кафедри військової підготовки, яка діє в навчальному закладі та яка за програмою підготовки офіцерів запасу готує фахівців за військово-обліковими спеціальностями «Соціальна психологія» та «Психологія» з присвоєнням військового звання «молодший лейтенант запасу».

Валерій Московець та Євген Руднєв також відповіли на численні запитання студентів. Найбільше їх цікавили працевлаштування випускників університету, вартість та умови проживання у гуртожитку, дозвілля та спортивне життя.

Також була досягнута домовленість про зустріч із батьками студентів, які виявили бажання вступити  до університету у поточному році.

Під час проведення зустрічі студенти отримали екземпляри університетської газети «Служимо Закону», а також буклети, в яких міститься корисна для майбутнього абітурієнта інформація про навчальний заклад.

З директором Дніпропетровського транспортно-економічного коледжу Левом Таберкою було підписано договір про співпрацю.

 

ВЗГ ХНУВС