Члени профспілки Харківського національного університету внутрішніх здійснили екскурсійну поїздку до Свято-Успенської Святогірської Лаври. Подорожуючи до Лаври, екскурсанти також відвідали Вознесенський собор та Кириченкову криницю, благодатна вода якої не вичерпується уже кілька століть.

У Національному природному парку «Святі гори» та Успенському чоловічому монастирі, розташованому на високому крейдяному правому березі Сіверського Дінця, екскурсанти оглянули комплекс крейдяних печер і наземних будівель ХVІІ–ХІХ століть: Свято-Успенський собор, Нікольський храм і трапезну, Олексіївську церкву (печери), Миколаївську церкву, підземну церкву Антонія і Феодосія тощо.

Також мандрівники відвідали  гору Кременець у місті Ізюмі – найвищу точку Харківської області, висота якої становить 218 метрів над рівнем моря.  Оглянули легендарні кам’яні статуї, які є візитівкою цієї території, та відвідали величний меморіал, присвячений подіям Другої світової війни.

Члени профспілки висловлюють щиру вдячність профспілковому комітету та голові профспілки Валерію Московцю за неймовірну, змістовну, пізнавальну та вражаючу подорож!