Заступник голови Школи наукового лідерства курсант 2 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Микита Бєлєвцов взяв участь в українсько-польському молодіжному обміні, який проходив у с. Вішніце, Польща.  

Учасники прослухали курс на тему «Молодь як рушійна сила суспільства»,  обмінялися культурним досвідом, відвідали пам’ятники архітектури, займалися еко-волонтерством. Україну представляли 14 учасників з різних міст країни. Микита розповів про українську культуру, звичаї та представив Харківський національний університет внутрішніх справ, наголошуючи на роботі, яка проводиться Міжнародним центром Школи наукового лідерства факультету № 1 за підтримки відділу міжнародного співробітництва університету щодо інформування та залучення здобувачів освіти до програм міжнародної мобільності, а також ознайомив із волонтерськими заходами, які проводяться Центром соціальних проєктів Школи.

Микита поінформував учасників курсу про діяльність Харківського національного університету внутрішніх справ у сфері українсько-польського співробітництва, про активну роботу Центру Українсько-Польського розвитку університету у цьому напрямі, про комунікацію та взаємодію представників університету з польськими колегами через участь у програмах, вебінарах та зустрічах. Учасники наголосили на продовженні подальшої співпраці та запросили один одного до участі у проєктах, які будуть проводитися в  країнах, які представляли учасники молодіжного обміну.

ВЗГ ХНУВС