Ректор Валерій Сокуренко разом із проректорами, деканами факультетів, керівниками структурних підрозділів здійснив огляд території університету перед початком реєстрації вступників. Починаючи з 10 липня, до поліцейського вишу прибуватимуть абітурієнти з усіх куточків України. Керівним складом було здійснено перевірку контрольно-пропускних пунктів, місць для реєстрації, аудиторій. Проведено інструктаж з працівниками, які здійснюватимуть реєстрацію вступників, перевірено спортивні майданчики, де молодь проходитиме іспит з фізичної підготовленості, обговорено питання організації та облаштування зон відпочинку для абітурієнтів та їх батьків на час вступної кампанії. Як зазначив Валерій Сокуренко, «необхідно створити комфортні умови для людей, щоб вступна кампанія проходила прозоро, організовано, злагоджено, об’єктивно, з дотриманням законодавства, карантинних та медико-санітарних вимог».

Після обходу території перший проректор університету Дмитро Швець провів робочу нараду з представниками структурних підрозділів, під час якої обговорювалися  організаційні питання проведення вступної кампанії.

Нагадуємо, що реєстрація кандидатів на навчання за державним замовленням (курсантів) розпочнеться 11 липня 2021 року у Харківському національному університеті внутрішніх справ з 8.00 год.. Збір на КПП № 2.

В умовах карантину абітурієнти без захисних масок та з підвищеною температурою тіла понад 37,2 C та/або з ознаками респіраторних захворювань на територію університету допущені не будуть.

З 12 по 16 липня 2021 року відбудуться іспит з фізичної підготовленості та творчий конкурс.

ВЗГ ХНУВС