До уваги вступників на денну та заочну форми навчання до Харківського національного університету внутрішніх справ (за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб): реєстрацію електронних кабінетів вступників та завантаження необхідних документів розпочато 1 липня 2021 року на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/.

Електронні заяви можна буде подавати з 14 липня.

16 липня о 18:00 закінчується подання заяв від тих, хто вступає за співбесідою, вступними іспитами, творчим конкурсом на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти. 

23 липня о 18:00 закінчується подання заяв від тих, хто вступає за результатами ЗНО на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти та ОКР «молодший спеціаліст». 

13 серпня о 18:00 закінчується подання заяв від тих, хто вступає за результатами ЗНО та творчого конкурсу на заочну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти та ОКР «молодший спеціаліст». 

23 липня о 18:00 закінчується подання заяв від тих, хто вступає за результатами ЄВІ/ЄФВВ на денну та заочну форми навчання на основі ступеня вищої освіти «бакалавр» для здобуття ступеня «магістр». 

Також на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/ опубліковані покрокові відео і текстові інструкції, щодо реєстрації електронних кабінетів вступників на основі повної загальної середньої освіти, на основі ОКР молодшого спеціаліста для здобуття ступеня бакалавра та на основі ступеня бакалавра для здобуття ступеня вищої освіти магістр.

Радимо уважно їх переглянути: