У Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди випуску курсантів та студентів коледжу. Захід пройшов у Міському палаці культури.

Після внесення Прапору України та коледжу, виконання Державного Гімну, присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять пілотів, які загинули під час виконання польотів.

144 випускники коледжу – курсанти та студенти  – отримали дипломи про освіту. Першими – відмінники навчання. Дипломи з відзнакою їм вручили проректор Харківського національного університету внутрішніх справ полковник поліції Сергій Бортник та міський голова м. Кременчук Віталій Малецький. Після вручення дипломів почесними грамотами були нагороджені працівники коледжу, викладачі, курсанти та студенти.

Від імені ректора Харківського національного університету внутрішніх справ генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка випускників привітав зі святом проректор університету Сергій Бортник: «Коледж є одним із найстаріших закладів освіти України. Його випускниками є всесвітньо відомі пілоти, космонавти, авіоніки. Час невпинно рухається вперед і перед коледжем стоять нові завдання та виклики, серед яких підготовка кадрів для підрозділів Міністерства внутрішніх справ України. Це благородна і важлива місія, яка під силу розумним, мужнім і сміливим. Саме таких випускників коледжу ми сьогодні вітаємо з отриманням диплома. Кожному з вас він дає гідний старт для професійного та кар’єрного зростання. Не втрачайте можливостей, сміливо йдіть уперед, добрими справами та відданою службою зміцнюйте авторитет і славу Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ! Бережіть добре ім’я випускника, будьте гідними свого покликання! Нехай вам щастить!».

Міський голова Віталій Малецький подякував Міністерству внутрішніх справ, ректору університету та директору коледжу за великий внесок у розвиток навчального закладу, зміцнення матеріально-технічної бази та відродження його престижу. Випускникам коледжу він побажав професійних успіхів, завжди пам’ятати й пишатися тим, що вони є випускниками Кременчуцького льотного коледжу.

З напутнім словом до юнаків і дівчат звернувся директор коледжу Руслан Яковлєв: «Вітаю з отриманням диплому та омріяної професії! Вчіться, набувайте нових знань і навичок, і нехай ця дорога буде завжди цікавою та легкою! Успіхів, здоров’я, натхнення та здійснення мрій!».

Від імені батьків зі словами вдячності керівництву університету та коледжу, науково-педагогічному складу звернулася мама випускниці Вікторія Сайко. Щасливої долі та успіхів у здійсненні мрій побажала класний керівник випускників Марина Кірюхіна.

Відбулося прощання випускників з Прапором Кременчуцького льотного коледжу. Завершилися урочистості музичним привітанням, яке підготували учасники художньої самодіяльності коледжу та випускники.

ВЗГ ХНУВС