У Харківському національному університеті внутрішніх справ після зимових канікул відбулася зустріч керівництва факультету № 6 (права та масових комунікацій) зі студентами. Декан факультету Олег Синєгубов привітав молодь з початком занять, побажав докласти усіх зусиль для успішного навчання, а також зупинився на поточних питаннях.

Зі студентами зустрівся і начальник кафедри військової підготовки Сергій Бабак. Він розповів молоді про переваги навчання на кафедрі, яка здійснює підготовку офіцерів запасу за військово-обліковими спеціальностями «Психологія» та «Соціальна психологія».  Після її закінчення випускники отримають військове звання «молодший лейтенант запасу». Ті, хто виявлять бажання поступити на військову кафедру, пройдуть конкурсний відбір під час якого будуть враховуватися рівень успішності навчання студента у ВНЗ, придатність до військової служби за станом здоров’я, професійно-психологічні якості, засвоєння програми допризовної підготовки, а також рівень фізичної підготовки. Навчання здійснюється протягом двох років один раз на тиждень. З більш детальною інформацією можна ознайомитись на університетському сайті у рубриці «Кафедра військової підготовки» .

Також Сергій Бабак повідомив, що прийом заяв на навчання вже розпочато, тож прохання не зволікати, адже кількість місць обмежена. Навчатися на кафедрі можуть не лише студенти університету, але й інших вищих навчальних закладів Харкова.  

ВЗГ ХНУВС