Начальник факультету № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ В’ячеслав Марков разом із курсантами передали в дар університетському Храму старовинну ікону, на якій зображено лик Матері Божої і Спасителя.

Настоятель Миколаївського храму м. Харкова, голова єпархіального відділу по зв'язках з військовими установами та формуваннями, протоієрей Володимир Катречко, який також щосереди проводить службу в університетському Храмі, справив водосвятний молебен. У своїй короткій проповіді священик звернувся зі словами вдячності за добрі діла на славу Святої Церкви та принесену в дар ікону.

В'ячеслав Марков зазначив, що нинішня ікона – не остання, передана в дар Храму університету курсантами факультету кіберполіції. «Меценатство і благодійність є одними з найбільших чеснот людини, – зазначив В'ячеслав Валерійович, – адже як говориться у Слові Божім, віра без діл мертва, тож підтримка університетського Храму має велике значення для виховання у молоді духовності і любові до ближнього».

ВЗГ ХНУВС