Методист факультету № 6 (права та масових комунікацій) Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Ткаченко взяв участь в іміджевих заходах, які проводилися у селищі Ковшарівка Куп’янського району Харківської області. Захід проходив на базі Вищого професійного училища № 27, де були присутні учні випускних груп училища, школярі випускних класів загальноосвітніх шкіл, представники обласного та районного центру зайнятості, вищих навчальних закладів Харкова, роботодавці.

Під час заходу Віталій Ткаченко розповів присутнім про університет, його структуру, специфіку підготовки курсантів, студентів і слухачів за різними спеціальностями та формами навчання. Звернув увагу учнів на новітні сучасні технології освіти, які впроваджені в університеті.

Представник університету відповів на запитання учасників заходу, розповів про умови та порядок вступу до університету в 2016 році, а також запропонував пройти навчання на підготовчих курсах, що допоможе добре підготуватися до вступних іспитів.

Презентація університету супроводжувалася демонстрацією фотоматеріалів, присутнім були надані буклети та інша рекламно-іміджева продукція ХНУВС.

 

ВЗГ ХНУВС