У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся персональний розподіл курсантів факультету № 1, які здобувають вищу освіту за спеціальністю «Право». 165 майбутніх випускників після проведення атестації здобувачів вищої освіти будуть направлені для подальшого проходження служби до міжрегіональних та територіальних органів Національної поліції шістнадцяти областей України.

У заході взяли участь перший проректор університету полковник поліції Дмитро Швець, проректори полковник поліції Сергій Бортник, Анатолій Клочко, заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області підполковник поліції Андрій Матівєнко, декан факультету № 1 полковник поліції Олександр Музичук, начальник відділу кадрового забезпечення ХНУВС підполковник поліції Вадим Безусий. Звертаючись до здобувачів освіти, вони наголосили на сумлінному та відповідальному ставленні до виконання обов’язків працівника поліції, дотриманні дисципліни та законності.

Курсанти факультету досягли значних здобутків у науковій, спортивній та культурно-масовій роботі, виявили себе як кваліфіковані фахівці у галузі права. Серед випускників троє претендентів на отримання диплому з відзнакою.

ВЗГ ХНУВС