Заступник декана факультету № 6 Костянтин Свердлін, завідувачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Ольга Гетманець, доцентка цієї ж кафедри Ірина Антол провели онлайн-зустріч на тему вступної компанії 2024 року із директоркою Верхньоворітської ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Софії Малильо Нижньоворітської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області Марією Чекетою, завучкою із навчально-виховної роботи Інною Бодак, учителькою географії Катериною Коваль, учителькою української мови Тетяною Сличко та учнями випускних класів.

Костянтин Свердлін розповів про особливості вступної кампанії 2024 року, про переваги навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ на факультеті № 6, зокрема в період воєнного стану. Також під час онлайн-зустрічі заступник декана ознайомив з матеріально-технічною базою університету та факультету № 6 зокрема й запропонував абітурієнтам, які виявили зацікавленість до вступу у ХНУВС, приєднатися до телеграм-каналу факультету для подальшої співпраці.

Ольга Гетманець роз’яснила майбутнім випускникам особливості навчання на факультеті № 6 за спеціальністю «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», пояснила, як відбувається навчальний процес у воєнний період у дистанційній формі та залучаються практикуючі фахівці для проведення бінарних занять.

Ірина Антол ознайомила учнів з умовами конкурсу з фінансової грамотності «Фінансова абетка», який незабаром буде проводитися факультетом № 6, та запросила старшокласників взяти у ньому участь. Це слушна нагода перевірити свою фінансову грамотність та набути нових корисних знань.

Також представники кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 розповіли про актуальність і перспективи здобуття вищої освіти за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» в умовах сьогодення.

ВЗГ ХНУВС