Представники ХНУВС – кафедри цивільного права та процесу і кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6, кафедри цивільно-правових дисциплін факультету № 4 взяли участь у науково-практичній конференції «Проблеми вдосконалення приватноправових механізмів набуття, передачі, здійснення та захисту суб’єктивних цивільних та сімейних прав у сучасних умовах в Україні», присвяченій пам’яті професора Чингізхана Нуфатовича Азімова.

Тези доповідей підготували – завідувач кафедри цивільного права та процесу Юрій Жорнокуй, професори Олександр Кухарєв, Володимир Кройтор, доценти Тетяна Кириченко, Елла Твердохліб, старша викладачка Софія Попова, викладачка Марія Науменко. Від кафедри цивільно-правових дисциплін виступили: завідувач Олексій Зайцев, професор Святослав Сліпченко, доценти Олександр Шишка, Наталія Шишка, Світлана Ясечко, від кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки – професорка Валентина Жорнокуй.

Вчені та практики взяли участь у плідній дискусії з актуальних питань приватного права, обговорили проблемні аспекти регулювання цивільних правовідносин.

ВЗГ ХНУВС