Завідувачка підготовчого відділення факультету № 6, доцентка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ХНУВС Оксана Малютіна взяла участь у роботі ІІІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Інноваційні практики наукової освіти». Вона виступила з доповіддю «Історичний досвід українського козацтва як компонент сучасного національно-патріотичного виховання» на секції «Практики наукової освіти з національно-патріотичним компонентом».

Робота проходила за тематичними напрямами програми конференції: «Наукова освіта: міжнародний досвід і світові тенденції», «Освіта наукового спрямування в умовах воєнного стану», «STEM і STEAM-освіта: сучасні тенденції та перспективи», «Музейна педагогіка як інноваційна педагогічна технологія», «Практика наукової освіти з національно-патріотичним компонентом», «Інформаційно-освітній простір: застосування інноваційних цифрових технологій».

Організаторами заходу виступили: Національна академія педагогічних наук України, Інститут обдарованої дитини НАПН України, Національний центр «Мала академія наук України», кафедра UNESCO з наукової освіти Українського державного університету імені Михайла Драгоманова. За результатами роботи конференції видано збірник публікацій.

Учасники конференції отримали сертифікати (45 год., 1.5 кредитів ЕКТС).

ВЗГ ХНУВС