У межах проєкту МВС «Відвідай пораненого бійця – підтримай героя» колектив факультету № 6 відвідав і привітав із прийдешніми Великодніми святами поранених бійців, які проходять лікування у медичних установах. Також хлопці отримали смачну випічку, яку студентки власноруч приготували у гуртожитку.

Від адміністрації шпиталю ветеранів війни прийшов лист-подяка ректору університету Валерію Сокуренку за надану благодійну допомогу до Великодніх свят. «Пишаємося, що є в Україні такі чуйні, щедрі душею небайдужі люди. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за здоров’я наших захисників. Поки такі люди живуть і працюють, буде жити і наша нація українців. Нехай Бог пошле Вам міцного здоров’я, радості і щастя! Щиро вдячні Вам і очолюваному Вами колективу за безкорисливу працю. Нехай Ваша доброта та щедрість повернуться до Вас сторицею», – йдеться у листі.

Підтримати наших воїнів, подякувати їм за можливість жити, навчатися, працювати на своїй землі – це найменше, що можна зробити для наших захисників і захисниць.

#Дружняпідтримка

ВЗГ ХНУВС