Викладачі Харківського національного університету внутрішніх справ продовжують проходити навчання в межах курсу «Підготовка інструкторів з навчанням ризикам, пов’язаним з вибухонебезпечними предметами».

Викладач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 Сергій Тягай та викладачка кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1 Ірина Нечаєва пройшли успішне навчання в межах співробітництва з The Halo Trust в Україні – міжнародним оператором протимінної діяльності, сертифікованим в Україні у сфері освітньої діяльності.

Викладачі отримали теоретичні та практичні знання щодо навчання ризиків від ВНП для мешканців громад, постраждалих від конфлікту, та формування сталих навичок безпечної поведінки серед цивільного населення в громадах, що найбільше потребують такої інформації.

Після успішного складання іспиту працівники ХНУВС отримали сертифікати інструкторів, які дають можливість за міжнародними стандартами проводити навчання щодо ризиків від ВНП для цивільного населення. Отримані знання і навички будуть використані в освітньому процесі.

ВЗГ ХНУВС