Запрошуємо здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників ХНУВС долучитися до ініціативи НАТО. До своєї 75-ї річниці НАТО запустила цифрову капсулу часу. Альянс збирає артефакти із 2024 року задля збереження моментів сьогодення і послань для майбутнього.

Яким ви бачите майбутнє НАТО? Куди, на вашу думку, має рухатись Альянс у 2099 році? Які ваші надії, занепокоєння і прогнози щодо майбутнього НАТО? І які спогади про Альянс ви хотіли б зберегти протягом наступних 75 років?

Зміст, який містить письмові повідомлення, мистецькі твори, фото і відео буде запечатаний в цифровому вигляді і збережений для наступних поколінь. Артефакти з капсули будуть поступово розблоковані перед 150-ю річницею Альянсу в 2099 році.

Кінцевий термін подачі заявок – 31 серпня 2024 року, 23:59 за центральноєвропейським часом.

Детальніше за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcq2du7ZTUb99pf7Z8MLWnmSRQpfhAQZtnL-tlvkPzU_NuJg/viewform.

Також для усіх зацікавлених в участі у міжнародних заходах нагадуємо про можливість ознайомлюватися із відповідною інформацією на вкладинці «Міжнародне співробітництво – Оголошення» на сайті ХНУВС за посиланням: https://univd.edu.ua/uk/posts.

ВЗГ ХНУВС