У межах співробітництва між ХНУВС та Університетом імені Адама Міцкевича в Познані (Республіка Польща) курсантка факультету № 1 ХНУВС Анастасія Ємельяненко стала учасницею Весняної школи «Вибрані питання в галузі науки для гуманітаріїв». Заняття з лекціями та воркшопами проводять відомі професори, які беруть участь у реалізації проєктів, пов’язаних із взаємодією людини й суспільства. Вони читають лекції з актуальних питань у галузях гуманітарних наук, філософії, літератури та мовознавства. Після завершення навчання учасники отримають відповідні сертифікати.

Анастасія Ємельяненко є членом Школи наукового лідерства ХНУВС. Вона – учасниця наукових конференцій, і конкурсів, цікавиться історією, українською мовою. Анастасія брала участь у щорічному конкурсі наукових робіт «Історія органів охорони правопорядку» серед здобувачів вищої освіти ХНУВС, у Національному конкурсі есе на тему «Приватність в епоху цифрових технологій», у першій сесії Всеукраїнської школи міжнародного гуманітарного права. Вона посіла ІІ місце у ХХІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика, стала переможницею I етапу XXІІІ Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика.

Весняна школа нещодавно розпочала свою роботу, й кращі представники курсантсько-студентської молоді університету щомісяця проходитимуть у ній навчання.

ВЗГ ХНУВС