Учасниками заходу стали науковці та практики: членкиня Вищої ради правосуддя, докторка юридичних наук, професорка, заслужена юристка України Оксана Кваша, професор кафедри кримінального права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, доктор юридичних наук, професор, академік Національної академії правових наук України Юрій Баулін; адвокатка, докторантка Карлового університету, доктор філософії в галузі права (Чехія) Наталія Ісаєва; приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу, медіаторка, членкиня Комісії з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної палати Марина Зєнікова та інші.

Курсантки факультетів № 2 та № 3 Анастасія Медведкіна та Олена Вахницька, які є учасницями Школи наукового лідерства ХНУВС, підготували для участі у конференції роботи на теми «Психологічна допомога курсантам та студентам у ЗВО МВС України» та «Застосування медіації у випадках конфлікту в курсантському середовищі». Науковий керівник – голова Школи наукового лідерства, співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем психологічного забезпечення правоохоронної діяльності ХНУВС Віталій Найда.

Конференція завершилась формуванням змістовних рекомендацій щодо актуальних проблем верховенства права в умовах сучасних світових викликів.

За підсумками наукового заходу буде підготовлено відповідну резолюцію, до якої увійдуть основні ідеї та практичні рекомендації.

ВЗГ ХНУВС