Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь в ознайомчому вебінарі на платформі Webex. Він був організований представниками Агентства Європейського Союзу з підготовки співробітників правоохоронних органів (CEPOL) та Консультативної місії Європейського Союзу в Україні. 

Мета вебінару – ознайомлення учасників з навчальним онлайн-модулем «Боротьба з торгівлею людьми», який розміщено на освітній онлайн-платформі CEPOL. Мовою проведення вебінару стала англійська із синхронним перекладом українською. Спікери окреслили мету та завдання навчального модуля  «Боротьба з торгівлею людьми», звернули увагу на структуру, зміст та основні аспекти, що розглядаються у вищезазначеному курсі, умови отримання сертифікату тощо.

Було зазначено, що навчальний онлайн-модуль «Боротьба з торгівлею людьми» є третім навчальним модулем, що перекладений на українську мову з метою залучення більш широкого кола працівників правоохоронних органів України. На платформі також доступні й інші навчальні модулі «Вогнепальна зброя» та «Криміналістична підготовка», після завершення яких також передбачено отримання електронних сертифікатів. 

ВЗГ ХНУВС