Для здобувачів вищої освіти Харківського національного університету внутрішніх справ було проведено онлайн-заняття на тему «ILP. Ефективне прийняття управлінських рішень».
Спікером заходу виступив експерт з питань спеціалізованих правоохоронних органів Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Богдан Денисенко. В онлайн-заході взяли участь курсанти факультетів № 1 та № 4, представники Кременчуцького льотного коледжу.
Під час заходу спікер розповів про правоохоронну діяльність, керовану аналітикою, розкрив визначення поняття, висвітлив ключові складові, зокрема пояснив роль аналітики у роботі правоохоронних органів.
Крім того, Богдан Денисенко ознайомив учасників заходу із процесом збирання, структуруванням, аналізом інформації та захистом даних правоохоронними органами, а також зазначив, що така концепція допомагає знизити рівень злочинності. Наприкінці лекції експерт розповів, у яких країнах найрозвиненіша ця концепція, а також зупинився на тому, що необхідно для ефективного використання концепції правоохоронної діяльності, керованої аналітикою, в Україні.

ВЗГ ХНУВС