За участю керівництва та представників кафедри цивільного права та процесу відбувся профорієнтаційний онлайн-захід із випускниками закладів загальної середньої освіти Житомирської області, м. Харкова ЗОШ № 97 та № 198, Харківського автомобільно-дорожнього фахового коледжу.

Декан Оксана Брусакова розповіла про видатних юристів і науковців, які працювали та працюють в університеті, про переваги навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ на факультеті № 6. Заступник декана Костянтин Свердлін ознайомив з особливостями вступної кампанії 2024 року, відповів на запитання та запропонував майбутнім абітурієнтам, які виявили бажання вступати до ХНУВС, доєднатися до телеграм-каналу факультету для подальшої співпраці.

У зустрічі взяли участь завідувач кафедри Юрій Жорнокуй, професор Володимир Кройтор, доценти кафедри Тетяна Кириченко, Юрій Чалий, Елла Твердохліб, Катерина Скриннікова, старша викладачка Софія Попова. Вони розповіли про Юридичну клініку ХНУВС, заняття наукового гуртка кафедри, роботу кураторів навчальних груп, наукову діяльність молодих вчених кафедри. Майбутні вступники переглянули слайди та відеоролики про університет і факультет № 6.

ВЗГ ХНУВС